Praktische informatie


Gewijzigde bagagevoorwaarden

Per 1 april 2014 zijn de bagagevoorwaarden gewijzigd voor alle chartervluchten van en naar Nederland. In navolging van Transavia.com hebben ook Corendon en ArkeFly wijzigingen in hun bagagebeleid doorgevoerd. Elke passagier mag 1 stuk handbagage meenemen. Dit is inclusief laptop, foto- en filmapparatuur. Daarnaast is 1 jas of draagtas met goederen gekocht op de luchthaven na de security controle/douane toegestaan. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is ruimbagage niet langer inbegrepen. Wilt u toch meer bagage meenemen? Dan is dit tegen betaling bij te boeken. De kosten hiervoor verschillen per maatschappij en zijn hieronder terug te vinden.

Transavia.com
Boekt u een arrangement met een Transavia.com vlucht? Dan is bij de vliegreis 1 stuk handbagage van maximaal 10kg. inbegrepen (55x35x25 cm). Mocht u ruimbagage willen meenemen, is het mogelijk om van 3 weken tot 72 uur voor vertrek dit tegen betaling bij te boeken via de Selfservice Website van Transavia. U kunt hier ook tegen betaling stoelen reserveren, bijzondere bagage toevoegen en een mobiliteitsbeperking aanmelden. De tarieven voor het bijboeken van ruimbagage zijn:

15 kilogram ruimbagage: 5,- EUR per persoon per enkele reis
20 kilogram ruimbagage: 8,- EUR per persoon per enkele reis
25 kilogram ruimbagage: 15,- EUR per persoon per enkele reis
30 kilogram ruimbagage: 20,- EUR per persoon per enkele reis

ArkeFly
Boekt u een arrangement met een ArkeFly vlucht? Dan is 1 stuk handbagage met een maximale afmeting van 55x40x25 cm inbegrepen. Hierbij maakt het niet uit hoe zwaar uw handbagage is. Ruimbagage is bij te boeken voor de volgende tarieven.

20 kilogram ruimbagage: 5,- EUR per persoon per enkele reis
30 kilogram ruimbagage: 15,- EUR per persoon per enkele reis
40 kilogram ruimbagage: 25,- EUR per persoon per enkele reis

Corendon 
Bij Corendon Airlines is 1 stuk handbagage van maximaal 7 kg. (55x35x25 cm) inbegrepen. Voor het meenemen van ruimbagage betaalt u onderstaande tarieven.

20 kilogram ruimbagage: 5,- EUR per persoon per enkele reis
30 kilogram ruimbagage: 15,- EUR per persoon per enkele reis
40 kilogram ruimbagage: 25,- EUR per persoon per enkele reis

Grensdocumenten Turkije

Voor de goede orde wijzen wij u erop dat u over een geldig paspoort/ ID dient te beschikken die tot minimaal 3 maanden na thuiskomst geldig is. Bij aankomst in Turkije dient u voordat u door de douane gaat een visum te kopen van € 15,- per persoon, dit dient contant en met gepast geld betaald te worden.Praktische informatie
Nieuwsbrief
Vul hier uw e-mailadres in om informatie te ontvangen over bestemmingen en aanbiedingen

Laatste nieuws