Nieuws

Milieu & voeding
07-01-2019      

Gelukkig is er in Turkije ook een toenemende aandacht voor het milieu. Vanaf 1 januari 2019 moet er voor plastic tasjes betaald worden en zal er door de industrie meer aandacht besteed worden aan milieu vriendelijker verpakkingsmaterialen. Portakal Hotel gaat een stap verder door vanaf seizoen 2019 alle plastic kuipjes met boter, jam, etc. in de ban te doen. Op dit moment worden er uit eigen tuin kweeperen, sinaasappelen en een aantal andere vruchten verwerkt tot jam. In grote weckpotten wordt het fruit ingemaakt om u komend seizoen bij het ontbijt in het hotel te kunnen verrassen op heerlijke eigengemaakte jams. De verse boter, olijven en honing die wij gaan gebruiken komt rechtstreeks uit de omgeving van Dalyan. Wij willen de lokale kleinschalige verkooppunten steunen en u smaakvolle en gezonde voeding bieden. Onze menukaarten worden deze winter vernieuwd en uitgebreid en ook het ontbijt krijgt een flinke upgrade.

Hotel Portakal, niet alleen voor de goede sfeer maar ook voor goede en gezonde voeding!

Terug naar de vorige pagina


Nieuwsbrief
Vul hier uw e-mailadres in om informatie te ontvangen over bestemmingen en aanbiedingen

Laatste nieuws