Nieuws

Verbouwing en upgrade kamers
07-01-2019      
Tijdens de winter 2017-2018 hebben wij 6 kamers gerenoveerd en nieuwe extra comfortabele bedden geplaatst in de kamers A1 t/m A9. Wij kregen erg veel positieve reacties op deze ‘nieuwe’ kamers. Op dit moment worden alle kamers op de begane grond geschilderd in lichte kleuren, worden de badkamers opnieuw betegeld en worden overal de nieuwe extra comfortabele box-springs geplaatst.

Op verzoek van onze kok Ercan is de kleine keuken verhuisd naar de andere zijde van het restaurant gebouw, waardoor er meer ruimte is gekomen bij de bar voor een extra grote lounge hoek met comfortabele zitelementen. De nieuwe keuken is ruimer van opzet, waardoor onze kok de mogelijk krijgt nog meer aandacht te kunnen besteden aan de kwaliteit van onze maaltijden. De menukaarten zullen uitgebreid worden met verrassende gerechten en het accent komt te liggen op ‘gezond en natuurlijk’.

Ook aan de tuin aan de Dalyan rivier wordt deze winter extra aandacht besteed. Nieuwe kussens in de camalia’s, enkele hangmatten tussen de bomen en een aantal fraaie zitelementen, zodat u ook in de tuin op comfortabele wijze kunt genieten van de bijzondere omgeving van hotel Portakal.
Terug naar de vorige pagina


Nieuwsbrief
Vul hier uw e-mailadres in om informatie te ontvangen over bestemmingen en aanbiedingen

Laatste nieuws