Hotel Falcon Crest

Hotel Falcon Crest

Algemene informatie Offerte aanvragen Tarieven Terug naar overzicht Snel schakelen naar...
Hotel Falcon Crest

Hotel Falcon Crest ligt in Ekinçik, één van die bijzondere tips voor reizigers die verlangen naar rust, een vredige omgeving en een prachtige natuur.

Hotel Falcon Crest ligt in Ekinçik, één van die bijzondere tips voor reizigers die verlangen naar rust, een vredige omgeving en een prachtige natuur. Het is een ideaal oord voor de vakantieganger die het massatoerisme wil ontvluchten en in contact wil treden met de autochtone bevolking van een afgelegen bijzonder natuurgebied. Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden voor een beschrijving van Ekinçik. Gasten die eerder in Falcon Crest verbleven, waren letterlijk sprakeloos van verbazing en ontroering.

Kamers
Ekençik ligt in een rustige baai aan de Turkse Zuidwestkust op een afstand van ongeveer 40 kilometer van luchthaven Dalaman. Het hotelcomplex, omgeven door naaldbomen, is gebouwd op een bergplateau van waaruit men een prachtig uitzicht heeft op de baai. Ekençik is net als Dalyan een beschermd natuurgebied. Het complex is zo gebouwd dat men vanuit de hotelkamers, de terrassen van bar en restaurant, evenals vanaf het zwembadterras een zeer bijzonder uitzicht heeft. Het hotel beschikt over 38 grote hotelkamers met zeer ruime balkons, waaronder enkele kamers en suite. De kamers zijn modern en zeer sfeervol ingericht. Voor de strandliefhebbers beschikt het hotel over een gratis busservice naar het 2 kilometer lager gelegen strand. Vanuit Ekinçik zijn er talloze excursiemogelijkheden naar Dalyan, Kaunos, Köyçegiz, Marmaris, etc. Nogmaals, de natuurliefhebber die rust wenst, beleeft in hotel Falcon Crest een onvergetelijke vakantie.