Therme Maris, Spa en thermal hotel

Therme Maris, Spa en thermal hotel

Algemene informatie Offerte aanvragen Tarieven Terug naar overzicht Snel schakelen naar...
Therme Maris, Spa en thermal hotel

Therme Maris ligt naast een meer op 25 hectare grond, zo'n 5 kilometer van het centrum van Dalaman.

Therme Maris ligt naast een meer op 25 hectare grond, zo'n 5 kilometer van het centrum van Dalaman. Het luxe volpension hotel ligt 700 meter van het strand en telt 90 kamers.

Kamers
Therme Maris bestaat uit een Thermal Vip Chalet met 5 slaapkamers, 1 sultansuite, 14 junior suites, 58 standaardkamers (waarvan 12 met thermaal water), 15 villakamers en 2 kamers voor mindervaliden. Alle kamers beschikken over airco, minibar, satelliet tv, kluisje, buitenlijn, douche of bad, balkon.

Faciliteiten
Het hotel kent een receptie met ruim opgezette lobby en sfeervolle lounge met diverse comfortabele zitjes. Er zijn 2 binnen- en buitenrestaurants, 5 bars, een buitenzwembad met apart kinderbad, 2 buitenzwembaden met thermaal water, een binnenzwembad en 2 jacuzzi's. Ligbedden, parasols en matrasjes zijn gratis verkrijgbaar. Daarnaast is er een handdoekenservice, spelkamer, speeltuin, minigolf, tafeltennis, biljart, wasserette, disco, minimarkt, kapsalon, beautycenter, dokter, internetcafé, mini club, dagelijks animatieprogramma, fitnessruimte, Turks bad en sauna. Vrijwel alle faciliteiten zijn gratis. Massage tegen betaling.

Therme Maris biedt een ruime keuze om tot rust en op krachten te komen. U kunt genieten van Thalossotherapie, massages, complete huidverzorging, starvac, peeling, solarium, modder-, mos- en thermische baden, fysiotherapie en acupunctuur. Tevens is het hotel gespecialiseerd in het genezen van reuma en huidaandoeningen als psoriasis en acné.