Villa Gardenia

Villa Gardenia

Algemene informatie Offerte aanvragen Terug naar overzicht Snel schakelen naar...
Villa Gardenia

Het sfeervolle Gardenia-complex heeft gezellig ingerichte twee- en driekamerappartementen op een zeer korte loopafstand van het centrum van Dalyan.

Het sfeervolle Gardenia-complex heeft gezellig ingerichte twee- en driekamerappartementen op een zeer korte loopafstand van het centrum van Dalyan. In de directe omgeving bevinden zich supermarkten en op een steenworp afstand een Hamam (Turks badhuis). De tuin doet de naam van het complex eer aan. De appartementen, de kleine bar en het zwembad worden geëxploiteerd en onderhouden door een Turkse familie. Trefwoorden zijn kleinschalig, rustig, kindvriendelijk en gemoedelijk.

Appartementen
Gardenia beschikt over acht tweekamer- en acht driekamerappartementen. De driekamerappartementen bieden plaats aan zes personen en hebben twee ruime slaapkamers, twee slaapbanken in de gezellige woonkamer, twee badkamers met douche en toilet (haardroger aanwezig), drie balkons, airconditioning, telefoon en een kluisje. De woonkamer heeft een open keuken met vierpits gasstel, koelkast en ruim voldoende uitrusting.

De tweekamerappartementen zijn geschikt voor vier personen en hebben een slaapkamer, een woonkamer met open keuken, een badkamer met douche, toilet en haardroger en twee balkons. De keukens zijn volledig ingericht en ook deze appartementen beschikken over airco, telefoon en een kluisje.

Faciliteiten
Tussen de appartementen bevindt zich een zwembad met kinderbadje en een snackbar.