Alya, voorheen Gizaldi Appartementen

Alya, voorheen Gizaldi Appartementen

Algemene informatie Offerte aanvragen Tarieven Terug naar overzicht Snel schakelen naar...
Alya, voorheen Gizaldi Appartementen

Dit sfeervolle complex met 15 tweekamerappartementen ligt op ongeveer 500 meter van het centrum.

Dit sfeervolle complex met 15 tweekamerappartementen ligt op ongeveer 500 meter van het centrum. In vergelijking met andere appartementen is de prijs/kwaliteitsverhouding gunstig. De appartementen zijn zeer sfeervol en compleet ingericht. In de prachtig aangelegde tuin rond het grote zwembad en kinderbad is het aangenaam vertoeven. Bij het zwembad is ook een bar met terras en kleine keuken waar u drankjes en kleine snacks kunt verkrijgen. Indien gewenst kunt u ook uw ontbijt nuttigen op het terras. In de directe omgeving van Gizaldi is een supermarkt.

Appartementen
De tweekamerappartementen beschikken over een salon/woonkamer en een slaapkamer. In de salon bevindt zich onder meer een tweepersoons zit/slaapbank, een eethoek en een kitchenette met kookplaten en koelkast. Grenzend aan de slaapkamer met twee bedden of een tweepersoonsbed bevindt zich een badkamer met toilet en douche.
Ieder appartement beschikt over een ruim balkon. Dagelijkse schoonmaak en wisseling van beddengoed en handdoeken twee keer per week. Alle appartementen (behalve de zolderappartementen) beschikken over airco (tegen betaling). Alle appartementen zijn geschikt voor vier personen.