Kemal's Guest House

Kemal's Guest House

Algemene informatie Offerte aanvragen Tarieven Terug naar overzicht Snel schakelen naar...


8,3


Kemal's Guest House

Kemal’s Guest House is een gemoedelijk familiepension in het dorpje Göreme, in het hart van Unesco's wandelparadijs Cappadocië.

Kemal’s Guest House is een gemoedelijk familiepension in het dorpje Göreme, in het hart van Unesco's wandelparadijs Cappadocië. Hier vindt u rust, comfort en gezelligheid in deze sprookjesachtige natuur.

Dit gezellige Guest House biedt een prima basis voor sportieve uitstapjes in dit sprookjesachtige landschap vol verassingen en uitdagingen. Eigenaren, Kemal Dönmez en Barbara Duiven, staan garant voor een hartelijke ontvangst. Onder het genot van een welkomstdrankje verschaffen zij uitgebreide informatie over alles wat er te ontdekken valt in Cappadocië. Ook zijn er gratis routekaartjes te verkrijgen voor enthousiaste wandelaars. Barbara kent het gebied op haar duimpje en gidst op aanvraag door de prachtige natuur, terwijl Kemal de sterren van de hemel kookt. Dit echtpaar verzorgt op verzoek ook excursies in kleine groepen of privé.

In de door Cosmea en stokrozen begroeide bloementuin kunt u heerlijk relaxen. Onder de fruitbomen en druivenranken kunt u ’s morgens genieten van een uitgebreid, fruitrijk puur ontbijt en ’s avonds kunt u kennismaken met de traditionele streekgerechten van gediplomeerd kok Kemal. In de avonduren is het heerlijk bijkomen in de gezellige tuin of in het sfeervolle huiskamer restaurant waar u geniet van een glas uitstekende streekwijn of een potje Turkse thee. Op het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over het oude dorp met haar grotwoningen en de omliggende heuvels.

Kamers
Het Ottomaanse Kemal’s Guest House bestaat uit 11 standaardkamers en 1 King Suite in kleurrijke Turkse sferen. Er zijn knusse in de rots uitgehouwen Ottomaanse grotkamers met hoge boogplafonds, maar ook lichte nieuwbouw- kamers met balkon. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer/douche en wifi. In de zomer zijn de kamers koel en ’s winters verwarmd. U verblijft op basis van logies/ontbijt. U kunt tevens per dag beslissen of u bij Kemal’s Guesthouse dineert. Dit authenthieke Turkse diner kost € 15,- per persoon.

Excursies
Ter plaatse worden er excursies en wandelingen door Kemal’s Guest House verzorgd. Ze beschikken over gratis wandelkaartjes. Een wandeling in kleine groepjes onder begeleiding van een gids kost € 7,- incl. picknick; excl. eventuele buskosten en entreegelden.