Hotel Zeybek

Hotel Zeybek

Algemene informatie Offerte aanvragen Tarieven Terug naar overzicht Snel schakelen naar...
Hotel Zeybek

Door de wat hogere ligging geeft hotel Zeybek u een mooi uitzicht over het dorp Patara.

Door de wat hogere ligging geeft hotel Zeybek u een mooi uitzicht over het dorp Patara. Dit kleine hotel ligt op circa vijf minuten wandelen van het centrum. De loopafstand naar het grote zandstrand van Patara bedraagt ongeveer 15 minuten.

Kamers
Hotel Zeybek heeft slechts 12 kamers. De kamers zijn eenvoudig maar netjes verzorgd en uitgerust met een ventilator, muggennet en een badkamer met douche en toilet. Alle kamers beschikken tevens over een balkon.
U verblijft hier op basis van logies/ontbijt. Het hotel ligt in een erg rustige omgeving. Ter plaatse staat het bekend om zijn heerlijke keuken.

Faciliteiten
Dit knusse hotel ligt in een mooie groene omgeving. Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar u kunt genieten van de heerlijke Turkse keuken. Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm. Dit kunt u nuttigen op het gezellige terras, vanwaar u een mooi uitzicht heeft. Wanneer u wilt afkoelen, kunt u een verfrissende duik nemen in het zwembad en op de ligbedden kunt u genieten van het uitzicht op het mooie landschap.