Hotel Club Phellos

Hotel Club Phellos

Algemene informatie Offerte aanvragen Tarieven Terug naar overzicht Snel schakelen naar...
Hotel Club Phellos

Dit hotel is rustig gelegen op circa 5 minuten loopafstand van het gezellige centrum van Kaş.

Dit hotel is rustig gelegen op circa vijf minuten loopafstand van het gezellige centrum van Kaş. Om in de zee te kunnen zwemmen hoeft u enkel de straat uit te lopen, waar zich een klein kiezelstrandje bevindt en u heerlijk kunt zonnen.

Kamers
Het hotel telt in totaal 81 kamers. De kamers zien er netjes uit en zijn ingericht met veel oog voor detail. De kamers zijn voorzien van tv, telefoon, airconditioning en sommige kamers beschikken over een minibar. De badkamer is uitgerust met douche en toilet en enkele kamers beschikken over een bad. De meeste kamers hebben uitzicht op zee en hebben een balkon met zitje.
U kunt hier tevens een familiekamer boeken, deze kamers bestaan uit twee aparte kamers die door middel van een tussendeur met elkaar verbonden zijn. Ook deze kamers hebben een balkon met zitje.
U verblijft hier op basis van halfpension.
De transfertijd van luchthaven Dalaman naar de accommodaties in Kaş bedraagt ongeveer twee uur.

Faciliteiten
Hotel Club Phellos is een luxe hotel met veel faciliteiten. Bij binnenkomst betreedt u de prachtige lobby van het hotel. Er is een Turkse bar, sauna, een buitenzwembad met een waterglijbaan en een binnenzwembad met jacuzzi. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in een binnen- en buitenrestaurant en meerdere cafétjes. Verder beschikt het hotel over een tv-ruimte, dokter, biljarttafel, tennis- en basketbalmogelijkheden, fitnessruimte, speeltuin en een duikschool. Na een intensieve dag kunt u lekker ontspannen in de sauna of in het Turks bad.