Mavi Kösk Appartementen

Mavi Kösk Appartementen

Algemene informatie Offerte aanvragen Tarieven Terug naar overzicht Snel schakelen naar...
Mavi Kösk Appartementen

Mavi Kösk Appartementen ligt aan de rand van het centrum van Dalyan, in een mooie groene omgeving met prachtig uitzicht op de ongerepte natuur.

Mavi Kösk Appartementen ligt aan de rand van het centrum van Dalyan, in een mooie groene omgeving met prachtig uitzicht op de ongerepte natuur. De eigenaar en zijn echtgenote spreken beiden goed Duits en zijn bijzonder servicegericht ingesteld. Opvallend is de gastvrijheid en de bijzonder gemoedelijke sfeer van dit kleinschalige complex. In de buurt is een supermarkt.
Er is een zwembad met ligstoelen en parasols en een kinderbadje aanwezig. In het buitenrestaurant worden ontbijt, lunches en diners geserveerd en er is een barretje waar u onder het genot van een drankje heerlijk kunt genieten. Het is zo'n tien minuten lopen naar het centrum van Dalyan.

Appartementen
Het kleinschalig complex heeft negen driekamerappartementen die geschikt zijn voor maximaal vier personen. De appartementen bestaan uit twee slaapkamers, een woonkamer met volledig ingerichte open keuken, een balkon en een badkamer met douche en toilet. Alle kamers zijn eenvoudig ingericht, maar erg schoon. Ze beschikken over een telefoon en airco (tegen extra betaling). Om de vier dagen, twee keer per week worden de kamers schoongemaakt en beddengoed en handdoeken verschoond.