Hotel Portakal ***

Hotel Portakal ***

Algemene informatie Offerte aanvragen Tarieven Terug naar overzicht Snel schakelen naar...


8,7


Hotel Portakal ***

Vlaggenschip van Portakal, dit hotel ligt op een van de fraaiste locaties in Dalyan met een prachtig uitzicht over de Dalyanrivier.

Seizoen 2019 is nu boekbaar!

Hotel Portakal in Dalyan is het vlaggenschip van Portakal Toerisme Nederland. In de zomer van 2004 kwam dit bijzondere hotel op één van de fraaiste locaties in het dorp gereed. In de winter van 2018-2019 krijgen alle kamers op de b.g. een upgrade met o.a. een nieuwe badkamer en nieuwe comfortabele bedden.

Het hotel ligt direct aan het water. Vanuit de fraai aangelegde tuin, het zwembad met brede terrassen en de gezellige bar en restaurant heeft men een prachtig uitzicht op de Dalyandelta. Bij de bouw van het hotel hebben we de Turkse sfeer gecombineerd met de kwaliteitseisen die in West-Europa aan een hotel gesteld worden. Het resultaat mag er zijn! Midden in de prachtige natuur geniet men van een weldadige rust, terwijl het centrum met ruim voldoende vertier, bars, restaurants en gezellige winkeltjes op loopafstand is.

Kamers
Hotel Portakal telt 45 ruime kamers met een fraaie badkamer met douche en toilet, airco, telefoon en televisie. De kamers op de begane grond hebben een terras en een zitje. Op de bovenverdieping is een aantal kamers 'gekoppeld' via een tussendeur; ideaal voor gezinnen met enkele kinderen. Bij de receptie vindt men het kantoor van de manager, hier zijn kluisjes te huur en er is een lobby met zitje en televisie. Hotel Portakal beschikt ook over een tweepersoonskamer met aanpassingen voor rolstoelers. De airconditioning is inbegrepen bij de kamerprijs. De kamers worden dagelijks schoongemaakt en 2 x in de week wordt het bedlinnen verschoond.

Turkse lekkernijen
Rond het grote zwembad staan ruim voldoende comfortabele ligstoelen met parasols, en er is een tuin met camelia's en enkele picknicktafels. De sfeervolle bar en het restaurant bieden plaats aan ruim 100 personen. Het hotel heeft zowel een binnen- als een buitenrestaurant. 's Morgens wordt een ontbijt buffet geserveerd, 's middags kan men snacks nuttigen en 's avonds worden barbecue buffetten, vismaaltijden en andere Turkse lekkernijen geserveerd.

Uitstapjes
Vanuit het hotel stapt men direct op de boot voor een dagje strand, een excursie naar de zwavel- en modderbaden, een moonlighttour, een dagje naar de markt in Koycegiz, etc. De behulpzame en vriendelijke Turkse werknemers informeren u graag over de vele uitstapjes en excursies om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Zoals bij onze referenties en op Zoover te lezen, reageren onze gasten bijzonder enthousiast op dit fraaie hotel.