Wellness in Dalyan

Wellness in Dalyan

Algemene informatie Offerte aanvragen Terug naar overzicht Snel schakelen naar...
Wellness in Dalyan

Ook al eens willen weten wat u kunt doen om gezonder te leven? Dan is dit programma zeker de moeite waard!

Een unieke wellness reis naar Dalyan Weldadige behandelingen ondergaan, genieten en ontspannen.

Healnihz int. Travel als onderdeel van Healnihz Health & Beauty organiseert unieke wellness reizen naar Dalyan, de parel van de Turkse westkust.

Hotel Portakal in Dalyan is het vlaggenschip van Portakal Toerisme Nederland. In de zomer van 2004 kwam dit bijzondere hotel op één van de fraaiste locaties in het dorp gereed.

De accommodatie ligt in een beschermd natuurgebied waar u een sprookjesachtige natuur en de eeuwenoude cultuur van de Lyciërs aantreft. Vanuit de fraai aangelegde tuin, het zwembad met brede terrassen en de gezellige bar en restaurant is er een prachtig uitzicht op de Dalyan delta. Bij de bouw van het hotel hebben ze de Turkse sfeer gecombineerd met de kwaliteitseisen die in West-Europa aan een hotel gesteld worden. Het resultaat mag er zijn! Midden in de prachtige natuur is het genieten van een weldadige rust, terwijl het centrum met ruim voldoende vertier, bars, restaurants en gezellige winkeltjes op loopafstand is.

Prijs
€ 895,- per persoon voor een 8-daags verblijf in een 2 persoonskamer. Voor een 1-persoonskamer betaalt u een toeslag van € 50,- per persoon.

De prijzen zijn inclusief Transavia retourvlucht AMS-DLM-AMS, transfer en reisleiding, verblijf op basis van logies/ontbijt. Kijk voor de exacte inhoud onder het programma.

Verlenging: € 140,- per persoon per week
Halfpension: € 65,- per persoon per week
Dinerkaarten: dinerkaart voor 7 dagen € 65 per persoon, dinerkaart voor 3 dagen € 30 per persoon

Programma voor mannen en vrouwen
Dag 1: ontvangst met een gezonde smoothie, behandelschema bespreken
Dag 2: dermafitness en deelmassage of voetreflexologie behandeling
Dag 3: dermafitness en een energetisch Vital-scan d.m.v. het Prognos meetsysteem
Dag 4: dermafitness en een hamambezoek
Dag 5: dermafitness en een manicurebehandeling voor handen en voeten
Dag 6: dermafitness en een dag naar de zwavel- en modderbaden
Dag 7: dermafitness en een schoonheidsbehandeling gezicht
Dag 8: terugvlucht

Inclusief
7 overnachtingen, gebruik van badhanddoeken uitsluitend op de kamer, dagelijks ontbijtbuffet, retourvlucht, toeslagen, belastingen en transfer, gebruik van het zwembad, gebruik van ligbedden om het zwembad, intakeformulier, bespreking behandelschema, uitwisseling informatie, 6 x dermafitness en –massages, energetische Vital-scan d.m.v. het PROGNOS meetsysteem, voorgeschreven flesje druppels n.a.v. de meting/Vital-scan, 2 x lichaam deelmassage of een voetreflexologiebehandeling, 6 x crème voor de oefeningen elke morgen, hamam bezoek, dag zwavel- en modderbaden, manicure behandeling voor handen en voeten, schoonheidsbehandeling gezicht

Wat is Healnihz int. Health Beauty & Travel?
Healnihz int. biedt u gezondheid en schoonheid waarbij de nadruk ligt op verschillende natuurgeneeswijzen. Health/gezondheid in het algemeen wordt bereikt door een combinatie van lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn. Regelmatig onderzoek naar uw gezondheid is belangrijk. Healnihz biedt u daarom Prognos, een computer gestuurd analysesysteem. Door middel van Prognos reikt Healnihz de mogelijkheid aan om zowel curatief als preventief een bijdrage te leveren aan iemands gezondheid. De informatie uit een onderzoek met Prognos kan waardevol zijn, want in de energiestroom van de meridianen worden verstoringen geconstateerd voordat de symptomen er zijn. Prognos is een combinatie van hightech computer technologie, praktijkervaring, Oosterse wijsheid en Westerse logica en is in eerste instantie ontwikkeld t.b.v. de ruimtevaartgeneeskunde. Beauty/schoonheid is een idee of gevoel van aangenaam uiterlijk of innerlijk, uitstraling van een persoon. Bij de eerste ontmoeting wordt een mens meestal aangesproken op zijn/haar fysieke verschijning. De fysieke aantrekkelijkheid is het meest zichtbare en meest toegankelijke kenmerk van een persoon en heeft een belangrijke informatieve waarde. Bij Healnihz maakt u een keuze uit verschillende disciplines, die elke unieke persoonlijkheid onderstrepen. Travel- Healnihz organiseert kleinschalige en ontspannende reizen, c.q. kuurreizen op het vlak van wellness. 

De weldadige wellness van Healnihz int. combineert het nuttige met het aangename: werken aan je gezondheid, terwijl je geniet, ontspant en weldadige behandelingen ondergaat. En dat kan een paar maanden per jaar ook nog eens in mediterrane sferen. Meer wellness is er bijna niet.

Op www.healnihz.com kunt u meer informatie vinden over bovenstaande behandelingen. Uiteraard staan Healnihz en Portakal Toerisme klaar om u per e-mail of per telefoon de gewenste informatie te verschaffen.

E-mail: info@healnihz.com; tel. 0511-402621, adres: Raadhuisweg 2, 9251 GH Burgum.
E-mail: info@portakal.nl; tel. 076-5207818, adres: Bredaseweg 69, 4844 CK Terheijden.

Healnihz streeft naar een programma met een verrijking voor elke gast. Voor het programma zijn de algemene voorwaarden van Healnihz int. van toepassing.

Hillie van Akker, eigenaresse van Healnihz voert o.a. de Vital-scan uit en staat de hele week tot uw beschikking. Ook zullen er behandelingen uitgevoerd worden door ervaren schoonheidsspecialisten uit Dalyan. Gewenste vervolgbehandelingen vinden daarna plaats in Huize Healnihz in Nederland.

Voor groepen vanaf 6 personen zijn op maat gemaakte arrangementen ook mogelijk.