Massagecursus

Massagecursus

Algemene informatie Offerte aanvragen Terug naar overzicht Snel schakelen naar...
Massagecursus

LeerMassageGeven.nl biedt u een bijzondere vakantie aan. Een 8-daagse massagereis naar Dalyan in Turkije.

LeerMassageGeven.nl biedt u een bijzondere vakantie aan. Het is een achtdaagse massagereis naar Dalyan in Turkije. Naast het volgen van een cursus ontspanningsmassage/hotstone massage blijft er nog genoeg tijd over om te genieten van de Turkse zon en van de geweldige natuur van Dalyan. Ook is er de mogelijkheid om diverse excursies te boeken naar bezienswaardigheden in de directe omgeving.

Cursus ontspanningsmassage
De cursus wordt gegeven in de ochtenden (6 keer), waarna de middagen naar eigen keuze vrij besteed kunnen worden. Tijdens de lessen leert u de basistechnieken voor een goede ontspanningsmassage. De technieken worden toegepast op de rug, benen, voeten, armen, handen, romp, nek en gezicht. Daarnaast besteden we aandacht aan contra-indicaties, voorbereidingen op de massage en de houding van de masseur. Naast de technieken is de aandacht en het contact waarmee u de massage geeft ook erg belangrijk. Dit zal steeds een rode draad door de cursus zijn. Na het volgen van deze massagevakantie bent u in staat een volledige lichaamsmassage te geven. De deelnemers van deze cursus krijgen ook een workshop hammam massage van 2 uur in een locale hammam.

Cursus hotstone massage
De cursus zal gegeven worden gedurende één week in de ochtenden (6 keer), waarna de middagen en avonden naar eigen keuze vrij besteed kunnen worden. Hotstone massage is een trend geworden in de cosmetica, massage en fitness. Dit komt doordat de hotstone massage breed inzetbaar is, sterke ontspanning geeft en bijdraagt aan een verhoging van het gevoel van welbehagen.
Bij deze cursus leer je:
- effectieve temperaturen voor hotstone massage
- het samenstellen van je eigen hotstone massageset, zonder te veel geld uitgegeven hebben
- verwarmen en afkoelen van stenen en het controleren van de temperatuur voor toepassing op het lichaam
- verzorging en hygiëne van stenen
- Tijdens de cursus worden rug, benen, voeten, armen, handen, romp, nek en gezicht met verschillende technieken gemasseerd
- De deelnemers van deze cursus krijgen ook een workshop hammam massage van 2 uur in een locale hammam


Verblijf
Wij verblijven tijdens deze vakantie in Hotel Portakal in Dalyan. Hotel Portakal is in de zomer van 2004 gebouwd. Dit bijzondere hotel ligt op een van de fraaiste locaties in het dorp en direct aan het water. Vanuit de fraai aangelegde tuin, het zwembad met brede terrassen en de gezellige bar en restaurant heeft men een prachtig uitzicht op de Dalyandelta. Bij de bouw van het hotel is de Turkse sfeer gecombineerd met de kwaliteitseisen die in West-Europa aan een hotel gesteld worden. Het resultaat mag er zijn! Midden in de prachtige natuur geniet men van een weldadige rust, terwijl het centrum met ruim voldoende vertier, bars, restaurants en gezellige winkeltjes op loopafstand is.

Omgeving
Dalyan is een rustig vissersplaatsje aan de zuidwestkust van Turkije. Het ligt in het centrum van een brede delta in een natuurlijke, beschermde omgeving. Dit is een paradijs waarvan er nog weinig op deze aarde te vinden zijn, een gebied van natuurlijke schoonheid en rust.
Vanuit het hotel stapt men direct op de boot voor een middagje Iztuzustrand, waar de beschermde Caretta Caretta schildpadden van mei tot september komen om hun eieren te leggen. Ook zijn er excursies mogelijk naar de zwavel- en modderbaden, een moonlighttour, een dagje naar de markt in Koycegiz, etc. Naast de masseurs van Leer Massage Geven heeft Hotel Portakal voornamelijk behulpzame en vriendelijke Turkse werknemers en ook enkele Nederlanders in dienst om u te informeren over de vele uitstapjes en excursies om er een onvergetelijke vakantie van te maken.

Aantal deelnemers (minimum/maximum): 6-14

Meld je aan bij LeerMassageGeven.nl