Blue Cruise Actief

Blue Cruise Actief

Algemene informatie Offerte aanvragen Terug naar overzicht Snel schakelen naar...
Blue Cruise Actief

Tijdens deze actieve Blue Cruise ontdekt u de prachtige omgeving van de Lycische kust.

Uitgebreide reisbeschrijving:

Dag 1: Vlucht vanuit Nederland naar Luchthaven Dalaman. Vervoer van Dalaman naar de gület is inbegrepen.

Dag 2 en 3: twee volle dagen en nachten vertoeven op een traditionele Turkse Gület. Varen van baai naar baai, snorkelen, zwemmen, slapen onder de sterrenhemel, genieten van de goede kookkunsten van de kok. Gewoon lekker bijkomen en relaxen.

Dag 4: Rustdag.In de namiddag van deze dag staat de bus in de haven klaar om je naar Portakal Hotel in Dalyan te brengen.

Dag 5:  We beleven vandaag een spectaculair raftavontuur op de Dalaman rivier. Na een rit van een uur arriveren we bij de raft basis. Je kunt video- en foto opnames bekijken van de dag raften die je te wachten staat. Nadat de helmen en zwemvesten zijn uitgereikt, gaan we verder met busjes waar we de rafts bovenop vastbinden. Bij het startpunt is een algemene instructie voor de veiligheid in het water en tijdens het raften. Met de instructeur ga je aan boord van een 6-persoonsraft op zoek naar het wilde water. Stroomversnellingen, natuurlijke zwembaden, springen en zwemmen zijn de ingrediënten van deze energieke dag. Na 3 uur peddelen, zwemmen, spanning en plezier kom je aan het einde van het parcours dat gekenmerkt wordt door een oude brug uit de Romeinse tijd. Op de raftbasis staat een heerlijke lunch klaar om de honger te stillen; een beloning die je verdient en waardeert na het wateravontuur.

Dag 6: Vandaag een dag voor een wandeling langs de rivier. We rijden naar het einde van de rivier, zetten daar de helmen op, zorgen dat we goede gympen/sandalen aan hebben en de tocht kan beginnen. Het eerste deel is langs de rivier over een smal bergpaadje tot de grote waterval. Na een korte doorsteek langs een kletterende waterval klimmen we omhoog tot we bij een natuurlijk zwembad uitkomen. Even op adem komen, wat eten en zwemmen. Hier kun je ook van de rotsen springen in de diepe natuurlijke poel. Op de terugweg komen we langs verschillende jacuzzi’s, rotsen waar je vanaf kunt springen en de tocht eindigt met een adrenaline verhogende sprong vanaf 10 mt hoogte in het diepe bergmeertje. Na al deze avonturen is het tijd om terug te rijden naar de bewoonde wereld, de gezellige sfeer en Dalyan.

Dag 7: Snorkelen in het helderblauwe water in de omgeving van Ekincik. Bij helder weer is het mogelijk om het Griekse eiland Rhodos te zien. De bemanning verzorgt een heerlijke lunch en na de maaltijd is er weer tijd om te zwemmen en te snorkelen.

Dag 8: Vertrek naar Nederland of verlenging in Turkije.

Dagprogramma:

Dag Activiteit
Dag 1. Aankomst, aanmonsteren op de Gület
Dag 2. Gület, vaarprogramma
Dag 3. Gület, vaarprogramma
Dag 4. Gület , einde van de middag van boord
Dag 5. Raften
Dag 6. Canyoning, rivierwandeling
Dag 7. snorkelen in Ekincik
Dag 8. Terugreis

De volgorde van de inbegrepen excursies kan wijzigen, afhankelijk van weersomstandigheden en het aantal aanmeldingen.