Blue Cruise

Blue Cruise

Algemene informatie Offerte aanvragen Terug naar overzicht Snel schakelen naar...
Blue Cruise

Turkije staat bekend om zijn vele mooie plekjes, afgelegen baaien en authentieke plaatsjes.

Turkije staat bekend om zijn vele mooie plekjes, afgelegen baaien en authentieke plaatsjes. Het is een waar paradijs voor zonaanbidders en liefhebbers van de rijke cultuur. Wij bieden u de mogelijkheid om vanaf het water kennis te maken met het gastvrije Turkije door een achtdaagse cruise per gület te maken langs de schitterende kust, terwijl het u aan boord aan niets ontbreekt. Aansluitend kunt u uw verblijf verlengen in het populaire Hotel Portakal, gelegen op een prachtige locatie aan het water in het sfeervolle vissersdorpje Dalyan.

Lekker luieren
Deze reis biedt u de mogelijkheid om heerlijk te luieren aan boord, te genieten van het uitzicht over de blauwe zee, lekker eten, heerlijk zwemmen in het turkooise water en indrukwekkende excursies aan land.

U kunt uw reis verlengen met één week in Hotel Portakal. In de tweede week van uw vakantie biedt het plaatsje Dalyan u veel excursiemogelijkheden, van een jeepsafari tot een wandeling door de Saklikentkloof. In het rustig gelegen Hotel Portakal kunt u zonnebaden bij het zwembad of relaxen in de fraaie tuin aan het water.

Thema cruises

Dit jaar hebben wij een aantal leuke cruises in ons aanbod!

Wat denkt u van de Culinaire Cultuur Cruise waar u heerlijk kunt genieten van de Turkse keuken. Deze zinnenprikkelende Blue Cruise zet letterlijk al uw zintuigen in beweging!
De Turkse keuken behoort tot een van de meest verfijnde keukens ter wereld en is het resultaat van de vermenging van de vele verschillende culturen en de rijke geschiedenis van dit land.

Beleef een spirituele cruise en stel uzelf open voor de rust van de Turkse mediterrane wateren, de schoonheid van de miljoenen sterren waaronder u 's avonds mediteert, de puurheid en zintuiglijke beleving van de omgeving, de verbinding met anderen en uw eigen spirituele groeipad. Op een plek waar Turkse kunstenaars en schrijvers al eeuwenlang naar toetrekken voor bezinning. Dan is het hoog tijd voor een meer dan een welverdiend cadeau aan uzelf.