Over Portakal Toerisme


Portakal Toerisme Nederland BV is opgericht op 27 mei 2005 als Nederlandse reisorganisatie. Wij hebben ons een ambitieus doel gesteld. Wij willen onze gasten Turkije laten zien zoals maar weinigen het kennen: het Turkije dat wijzelf liefhebben. Ver weg van massale vakantie-oorden creëren wij kleine oases van rust.

Aan de Lycische kust, in het zuid-westen van het immense land, liggen oude plaatsen als Dalyan, Patara, Kas en Kalkan temidden van ongerepte natuur. Een labyrint van beekjes en eilandjes wordt gevoed door een uniek ecosysteem dat zeewater en zoet water combineert. Eeuwenoude culturen lichten hier een tipje van hun sluier op. Tegen deze achtergrond biedt Portakal Toerisme reizen aan met een menselijke maat. Wij willen onze gasten persoonlijk kunnen ontvangen en eventueel begeleiden. En dat wordt gelukkig gewaardeerd.

Vanaf 2008 verzorgt Portakal Toerisme alle rondreizen in Turkije voor Koning Aap en Shoestring Reizen. Deze reizen kunnen ook bij Portakal Toerisme geboekt worden. In Dalyan beschikt Portakal Toerisme over een eigen hotel met 45 kamers: Hotel Portakal op een prachtige lokatie. Deze accommodatie krijgt steeds de hoogste beoordelingen van haar bezoekers.

Portakal Toerisme Nederland heeft een boekingskantoor in Breda, van waaruit de boekingen verwerkt worden en de administratie van de gehele organisatie gevoerd wordt. Onze teams in Turkije en in Nederland staan graag voor u klaar met een persoonlijke benadering om zoveel mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen. Genieten en Turkije beleven, dat willen wij u graag bieden.

Namens Portakal Toerisme Nederland en Turkije,
Ruud Verstraaten, directeur

Boekingskantoor

Tel: 0031 (0) 641329804

Hoofdkantoor Portakal Toerisme Nederland

ruud@portakal.nl

www.portakal.nl
administratie@portakal.nl
KVK: 18076321Over Portakal Toerisme
Nieuwsbrief
Vul hier uw e-mailadres in om informatie te ontvangen over bestemmingen en aanbiedingen

Laatste nieuws